Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Montjurgių g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Naujamiesčio g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Pakruojo g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Pergalės g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Sodo g., Lygumų mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Stirnos kumpis.
Įtrynimui: 1 šaukštas maltų juodųjų pipirų, 2 šaukšteliai maltų čili pipirų, 1 šaukštelis kmynų, 1 šaukštelis šalavijo, 1 šaukštas acto.
Marinatas: 2
l pasukų, 4 supjaustyti svogūnai, 4-5 lauro lapai, 6 skiltelės česnako, 1 šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių, nedidelė lazdelė cinamono, raudono vyno, majonezo.
Gaminimas: įtriti kumpį nurodytųjų produktų mišiniu. Kelias valandas kepsnį palikti marinate iš
nurodytųjų produktų. Padėti į šaldytuvą 2-3 dienoms, retkarčiais apversti. Nusausinti kumpį, gerai apkepti (iki rudumo) orkaitėje aptepus jį majonezu. Nupilti riebalus. Supilti butelį raudono vyno. Uždengti ir lėtai kepti 140-160 C temperatūros orkaitėje. Įdėti porą svogūnų, morkų, obuolių ir vieną
ar dvi bulves. Įpilti, jei reikia, daugiau vyno ar vandens, kad liktų toks pat skysčio lygis. Kepti kol daržovės ir kepsnys bus minkšti.
|
|
|
|
|