Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Stirnos kumpis.

Įtrynimui:
1 šaukštas maltų juodųjų pipirų,
2 šaukšteliai maltų čili pipirų,
1 šaukštelis kmynų,
1 šaukštelis šalavijo,
1 šaukštas acto.

Marinatas:
2 l pasukų,
4 supjaustyti svogūnai,
4-5 lauro lapai,
6 skiltelės česnako,
1 šaukštelis juodųjų pipirų žirnelių,
nedidelė lazdelė cinamono,
raudono vyno,
majonezo.

Gaminimas:
įtriti kumpį nurodytųjų produktų mišiniu. Kelias valandas kepsnį palikti marinate iš nurodytųjų produktų. Padėti į šaldytuvą 2-3 dienoms, retkarčiais apversti. Nusausinti kumpį, gerai apkepti (iki rudumo) orkaitėje aptepus jį majonezu. Nupilti riebalus. Supilti butelį raudono vyno. Uždengti ir lėtai kepti 140-160 C temperatūros orkaitėje. Įdėti porą svogūnų, morkų, obuolių ir vieną ar dvi bulves. Įpilti, jei reikia, daugiau vyno ar vandens, kad liktų toks pat skysčio lygis. Kepti kol daržovės ir kepsnys bus minkšti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai