Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g žuvų 2 morkos 3 svogūnai 1 šaukštas cukraus 0,5 stiklinės acto 1 šaukštas aliejaus petražolių lapelių salierų lapelių 1 lauro lapelis 3-4 gvazdikėliai 3-4
kvapieji pipirai druskos
Gaminimas: Morkas stambiai sutarkuokite ir 3-4 minutes pavirkite, suberkite žiedeliais pjaustytus svogūnus, prieskonius, supilkite actą ir pavirkite dar 10-15 minučių. Išdarinėtas žuvis užpilkite šiuo atšaldytu marinatu ir valandą laikykite
šaldytuve. Kepkite ant gerai įkaitintų, aliejumi išteptų grotelių, tiekite apibarstytas smulkintais salierais ir petražolėmis.
|
|
|
|
|