Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pavilnio Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pavilnio Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žiedinis kopūstas (800 g) druskos 2 šaukštai sviesto 150 g miltų 200 g “Žementalio” sūrio 4 kiaušiniai 1/2 šaukštelio maltų muskatų žiedų juodųjų
pipirų
Gaminimas: Žiedinį kopūstą dėti į verdantį pasūdytą vandenį ir 15 minučių virti ant silpnos ugnies. Nupilti vandenį, žiedinį kopūstą nuvarvinti. 1/4 l vandens užvirinti su sviestu bei žiupsneliu druskos, suberti miltus ir gerai išmaišyti. Paruoštą tešlą sukrėsti į
dubenį. Sūrį stambiai sutarkuoti. Į tešlą po vieną įmušti kiaušinius, išmaišyti ir suberti tarkuotą sūrį. Paruoštą kremą pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais. Žiedinį kopūstą dėti į riebalais išteptą kepimo formą, užpilti sūrio kremu ir pašauti į įkaitintą orkaitę. Kepti, kol
žiedinis kopūstas gražiai pagels.
|
|
|
|
|