Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu kalbos tevas,
Kaip vadinami priebalsiai: p, b, t, d, k, g,
Kaip vadinami priebalsiai: s, z, ch, h, f, v,
Kaip vadinami priebalsiai: l, m, n, r,
Issokantis langas narsant internete,
Lakštingalų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Lauko g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Liepų skg., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Magūnų g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Malūno g., Pabradės m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Agurkų truputį Krapų truputį Garstyčių grūdelių truputį Druskos truputį
Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos
sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą
tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
|
|
|
|
|