Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas krepsinio "raundas",
Kaip vadinamas kulturinis, pluostinis, aliejinis augalas,
Kaip vadinamas laikas, per kuri Zeme apskrieja aplink Saule,
Kaip vadinamas laikinas svetimos valstybes uzemimas, jos valdymas,
Kaip vadinamas laivo igulos virsininkas, laivo vadovas,
Saulės g., Blauzdžiūnų k., Joniškio r. sav.,
Beržų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Miško g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Virčiuvio g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Agurkų truputį Krapų truputį Garstyčių grūdelių truputį Druskos truputį
Gaminimas: Dideli, gali būti net pageltę, agurkai nulupami, perpjaunami išilgai į 4 dalis ir pašalinamos
sėklos. Skiltelės sudedamos į indą, pabarstant druska ir prieskoniais (krapais, garstyčių grūdeliais). Vidutinio dydžio arba maži agurkai sūdomi nepjaustyti. Viskas storai apibarstoma druska. Taip paruošti agurkai paslegiami, ir indas užrišamas pergamentu. Laikomi vėsioje patalpoje. Prieš vartojimą
tokie agurkai išmirkomi, tuomet jų skonis yra panašus kaip šviežių.
|
|
|
|
|