Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kokia civilizacija buvo isikurusi tarp Tigro ir Eufrato upiu VI tukst. pr. Kr,
Kokia civilizacija isikure tarp Tigro ir Eufrato upiu po sumeru zlugimo,
Kokia dabartine sali romenai vadino Helvecija,
Kokia deive, pasak graiku mitu, yra islindusi ("gimusi") is Dzeuso galvos,
Kokia diena buvo uzvakar, jei nuo dienos, kuri bus uzporyt, lieka dvi dienos iki sestadienio,
Jiešmens g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Parko g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Pasvalio g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Peteliškių g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Ramioji g., Krinčino mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Viščiukas 100g sviesto švieži čiobreliai švieži rozmarinai 4 skiltelės česnako 1 citrina šaukštelis druskos šaukštelis pipirų
Gaminimas: Palaikykite sviestą
kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius čiobrelius, rozmarinus, česnakus ir sudėkite į dubenį kartu su sviestu. Supilkite druską bei pipirus. Nulupkite geltonąją citrinos žievelės dalį, susmulkinkite ir sudėkite į sviestą. Gautą mišinį trinkite šaukštu, kol sviestas dar
labiau suminkštės, o prieskoniais pasiskirstys tolygiai. Paruoškite viščiuką: atskirkite odą nuo mėsos, kad galėtumėte sudėti paruoštą sviesto ir prieskonių mišinį. Būkite atsargūs, kad nepažeistumėte odos. Tokiu būdu farširuojamo viščiuko mėsa bus sultinga ir puikaus skonio. Į viščiuko vidų
įberkite pusę šaukštelio druskos, perpjovę citriną pusiau įspauskite šiek tiek sulčių ir sukiškite abi citrinos dalis. Taip pat įdėkite kelias čiobrelių ir rozmarino šakeles. Ištepkite viščiuką alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska bei pipirais ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje vis
ištraukdami ir apšlakstydami sultimis. Jei viščiuko odelė per daug svyla, uždenkite kepimo indą folija. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|