Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
JAV valstija, kurioje 1977 m. buvo pradetas kultivuoti ultratriatlonas,
JAV valstija, kurioje yra auksciausias S. Amerikos kalnas makinlis,
JAV valstija, kurioje yra las vegasas,
JAV valstija, kurios konstitucija pirmoji uzdraude vergija,
JAV valstija, kurios veliavoje pavaizduota D. Britanijos veliava,
Dariaus ir Girėno g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Gamyklos g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Gedimino g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Gėlių g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Kęstučio g., Viduklės mstl., Raseinių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Viščiukas 100g sviesto švieži čiobreliai švieži rozmarinai 4 skiltelės česnako 1 citrina šaukštelis druskos šaukštelis pipirų
Gaminimas: Palaikykite sviestą
kambario temperatūroje, kad suminkštėtų. Susmulkinkite šviežius čiobrelius, rozmarinus, česnakus ir sudėkite į dubenį kartu su sviestu. Supilkite druską bei pipirus. Nulupkite geltonąją citrinos žievelės dalį, susmulkinkite ir sudėkite į sviestą. Gautą mišinį trinkite šaukštu, kol sviestas dar
labiau suminkštės, o prieskoniais pasiskirstys tolygiai. Paruoškite viščiuką: atskirkite odą nuo mėsos, kad galėtumėte sudėti paruoštą sviesto ir prieskonių mišinį. Būkite atsargūs, kad nepažeistumėte odos. Tokiu būdu farširuojamo viščiuko mėsa bus sultinga ir puikaus skonio. Į viščiuko vidų
įberkite pusę šaukštelio druskos, perpjovę citriną pusiau įspauskite šiek tiek sulčių ir sukiškite abi citrinos dalis. Taip pat įdėkite kelias čiobrelių ir rozmarino šakeles. Ištepkite viščiuką alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska bei pipirais ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje vis
ištraukdami ir apšlakstydami sultimis. Jei viščiuko odelė per daug svyla, uždenkite kepimo indą folija. Mėsos patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|