Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g triušienos
1 šaukštas kiaulienos taukų
2 morka
1 pundelis petražolių
2 svogūnas
2 pomidorai
2 stiklinės skysto sultinio
3 šaukštai kvietinių miltų
juodieji pipirai
druska


Gaminimas:
Nuplaukite ir sukapokite (su kaulais) triušieną, apibarstykite ją druska, pipirais, pavoliokite miltuose ir apkepinkite riebaluose.
Po to ant apkeptos triušienos sudėkite į puodą susmulkintas, riebaluose pakepintas morkas, svogūnus, pomidorus ir petražoles.
Viską užpilkite karštu sultiniu, kad mėsą pusiau apsemtų, ir troškinkite apie 20-25 minutes.
Galiausiai, jei norite, galite užpilti grietinėlės ir, jei reikia, pasūdyti.
Patiekite su virtomis bulvėmis ir mėgstamomis salotomis.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai