Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Statybininkų g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Strazdelio g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Suvalkiečių g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Šilo g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Taikos g., Kazlų Rūdos m., Kazlų Rūdos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 prancūziškas batonas Sviesto aptepas: 125 g sviesto citrinos sulčių druskos raudonųjų pipirų kario 1 skiltelė česnako petražolės citrininės melisos (Vaistinė
melisa) svogūno laiškų
Gaminimas: Prancūziškas batonas perpjaunamas, kad tilptų į grilį. Storos riekės įpjaunamos, bet neperpjaunamos, kad batono pagrindas išliktų. Riekės iš abiejų pusių aptepamos sumaišytu su priedais sviestu ir tvirtai suspaudžiamos viena prie kitos.
Suvyniojamas į foliją. Batonas įdedamas į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepama apie 4-5 minutes. Patiekiama folijoje. Tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba... Jūs turėtumėte patys išbandyti!
|
|
|
|
|