Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 prancūziškas batonas
Sviesto aptepas:
125 g sviesto
citrinos sulčių
druskos
raudonųjų pipirų
kario
1 skiltelė česnako
petražolės
citrininės melisos (Vaistinė melisa)
svogūno laiškų

Gaminimas:
Prancūziškas batonas perpjaunamas, kad tilptų į grilį.
Storos riekės įpjaunamos, bet neperpjaunamos, kad batono pagrindas išliktų.
Riekės iš abiejų pusių aptepamos sumaišytu su priedais sviestu ir tvirtai suspaudžiamos viena prie kitos. Suvyniojamas į foliją.
Batonas įdedamas į įkaitusį grilį ant grotelių ir kepama apie 4-5 minutes.
Patiekiama folijoje.
Tinka prie moliuskų, aštraus kepsnio arba... Jūs turėtumėte patys išbandyti!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai