Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g  fermentinio sūrio,  
90 g  kvietinių miltų,  
2  kiaušiniai,  
1 stiklinė pienas,  
80 g  sviesto,  
Truputį džiuvesėlių,
Aliejaus virimui


Gaminimas:
Į ištirpintą sviestą suberkite miltus, supilkite pieną ir išmaišę gausite tirštą padažą. Į jį įmuškite kiaušinių trynius ir sudėkite sutarkuotą sūrį. Iš gautos masės suformuokite slyvos didumo rutulėlius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir virkite aliejuje (fritiūrinėje), kol apskrus.
Nurodytą ingredientų kiekį galit padidint pagal poreikius. Tai puikus užkandis ant svečių stalo.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g fermentinio sūrio
70 g miltų
1 kiaušinis
Druskos
Džiūvėsėlių


Gaminimas:
Padarome tešlą: sutarkuojame sūrį , sudedame miltus, įmušame kiaušinį, beriame truputį druskos ir viską gerai išmaišome. Lipdome sūrio kamuoliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepam aliejuje. Skanu su grietine, spirgučių arba grybų padažu.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai