Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
30 g sviesto
100 g miltų
250 ml pieno
druskos
maltų juodųjų pipirų
200 g tarkuoto Gaudos sūrio
2 šaukštai miltų (apvoliojimui)
2 kiaušiniai
100 g džiūvėsėlių
riebalų (kepimui)
750 g žiedinių kopūstų (Žiedinis kopūstas)
250 ml vištienos sultinio

Gaminimas:
Ištirpinkite puode sviestą, suberkite miltus ir truputį juos apkepinkite. Tada supilkite pieną, suberkite tarkuotą sūrį, pasūdykite, įberkite pipirų ir maišydami virkite, kol susidarys tiršta masė. Tolygiai užtepkite ją ant plokščio paviršiaus ir leiskite atvėsti.
Atvėsusią tešlą supjaustykite vienodo dydžio juostelėmis, suvyniokite jas voleliais ir supjaustykite, kad išeitų 16 lazdelių.
Apvoliokite jas miltuose, tada plaktuose kiaušiniuose, po to džiūvėsėliuose ir apkepinkite riebaluose iki auksinės spalvos.
Nuvalykite ir nuplaukite žiedinius kopūstus, išskirstykite žiedynais ir troškinkite juos sultinyje 10-12 min.
Po to sudėkite į lėkštes kartu su sūrio lazdelėmis.
Galima įdėti virto rūkyto kumpio juostelių, užpilti olandišku padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai