Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Benininkų k., Pagėgių sav.,
Darželių g., Benininkų k., Pagėgių sav.,
Klevų g., Benininkų k., Pagėgių sav.,
Lauko g., Benininkų k., Pagėgių sav.,
Prūdo g., Benininkų k., Pagėgių sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitas: 250 gr biskvitinių sausainių 200 gr šokoladinių sausainių 150 gr sviesto Įdaras: 500 gr grietinė s 600 gr sūrio
marscapone 170 gr cukraus 1 citrinos citrinos žievelės 3 a. š. vanilinės esencijos 4 kiaušiniai 1 plytele šokolado
Gaminimas: Sausainius sumalti ir sumaišyti su ištirpintu sviestu. Masę sudėti į kepimo popieriumi
išklotą kepimo formą. Sudėti į indą grietinę, sūrį, kiaušinių trynius, esenciją, sutarkuotą citrinos žievelę, suberti cukrų ir viską gerai išplakti. Atskirame inde suplakti kiaušinių baltymus iki labai stangrios konsistencijos (kad būtu lengviau į baltymus galima įberti šiek tiek druskos).
Baltymus gerai įmaišyti į gautą masę. Dėti viską į jau paruoštą kepimo formą. Ant viršaus suberti sulaužytą šokolado plytelę. Dėti į iki 170 laipsnių įkaitinta orkaitę ir kepti apie valandą. Ištraukus neišsigąskite, viduje pyragas bus "gyvas" t.y. skystas ir judės :) tačiau įdėkite
jį į šaldytuvą kelioms valandoms ir jis sustings, o tada mėgausitės nepaprasto skonio sūrio pyragu su šokolado gabaliukais. Juo tikrai nustebinsite visą šeimą. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g miltų 0,5 arbat. šaukštelio kepimo miltelių 75 g margarino 75 g cukraus vanilinio cukraus 1 kiaušinis
Sūrio masei: 750 g liesos varškės Milteliai sūrio
tortui „Kasekuchen Hilfe“ 150 g cukraus 4 kiaušiniai vanilinis cukrus 250 ml pieno arba grietinėlės 3-4 lašai citrinos aromato
Gaminimas: Tešlai skirtus produktus gerai išmaišyti ir išminkyti. 2/3 tešlos iškloti kepimo formelę, o iš likusios tešlos
padaryti pyrago kraštelius. Kiaušinio trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su 50 g cukraus ir aptepti pyrago tešlą (visų baltymų bus per daug, teks panaudoti juos dar kitur). Iš likusių produktų plaktuvu išplakti sūrio masę ir pilti ant tešlos, pateptos baltymų mase. Kepti apie 70 minučių
175 0C orkaitėje. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pagrindui: 1,5 stiklinės sutrupintų nesūrių krekerių 3 v. š. cukraus 6 v. š. margarino Sūrio sluoksniui: 1 kg grietinėlės sūrio 1 stiklinė cukraus 3 kiaušiniai 1 a. š.
vanilinio cukraus Glajui: 1 stiklinė grietinės 0,5 a. š. vanilinio cukraus 1,5 v. š. cukraus
Gaminimas: Krekerių ar kitokių trapių sausainių trupinius sumaišyti su cukrumi bei lydytu pravėsusiu margarinu ir gautu mišiniu iškloti pyrago formos dugną. Sūrį
sutrupinti, sutrinti ir sumaišyti su cukrumi, kiaušiniais bei vaniliniu cukrumi. Gautą masę sudėti ant sausainių trupinių pagrindo ir kepti apie 50-60 min. 200 laipsnių temperatūroje. Glajui gerai suplakti grietinę su cukrumi bei vaniliniu cukrumi ir užpylus ant iškepto pyrago pakepti dar
maždaug 10 min. orkaitėje. Pyragą patiekti atvėsusį ir apšlakstytą skysta karamele. Skanaus.
|
|
|
|
|