Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vienmetis pasarinis ir maistinis augalas,
Skystu produktu svorio nuolaida del nutekejimo, nusilaistymo,
Kaupimas (is), didinimas, gausinimas, gausejimas,
Aliejinis augalas, kitaip sezamas,
Styginis latviu liaudies muz. instrumentas; kankliu tipo; turi 5-27 stygas,
Eglių g., Grigaičių k., Vilniaus r. sav.,
Gegužės g., Grigaičių k., Vilniaus r. sav.,
Geležinkelio g., Grigaičių k., Vilniaus r. sav.,
Gėlių g., Grigaičių k., Vilniaus r. sav.,
Jaunimo g., Grigaičių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 morkų šaukštelis cukraus, 100 gramų sviesto, 1 šaukštas kvietinių miltų, 1 stiklinė pieno, Petražolių truputį Druskos truputį
Gaminimas: Morkos nuskutamos, supjaustomos
griežinėliais ir sudedamos į verdantį vandenį, kad pusiau apsemtų. Užvirus suberiamas cukrus, druska. Šutinama uždengus indą ant mažos ugnies (20 min.— 1 val.). Vėliau vanduo nugarinamas. Ant morkų supilamas ištirpintas sviestas, sumaišytas su miltais ir atskiestas pienu ar morkų nuoviru,
pakaitinama. Tiekiama apibarsčius petražolių lapeliais.
|
|
|
|
|