Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g morkų 250 g šviežių žaliųjų žirnelių 1 šaukštas sviesto 1/2 l mėsos sultinio 2 šaukštai miltų 1/4 l pieno 1/2 šaukštelio druskos žiupsnelis tarkuoto muskato 2 šaukštai
kapotų petražolių 2 šaukštai kapotų krapų 1 šaukštas kapotų melisų 2 tryniai 1/8 l grietinės
Gaminimas: Morkas nulupti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais. Žirnelius nulieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Morkas ir žirnelius patroškinti su sviestu, supilti sultinį ir
pavirti 5 minutes. Miltus gerai sumaišyti su šlakeliu pieno ir supilti į sriubą kartu su likusiu pienu. Gerai išmaišyti. Virti 10 minučių, pagardinti druska, muskatu, kapotais krapais, petražolėmis. Sriubą nukelti nuo viryklės. Trynius suplakti su grietine, supilti į sriubą, išmaišyti ir iš
karto patiekti.
|
|
|
|
|