Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Lokio al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Nasturtų al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Nidos al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Pelėdos al., Bernatonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 svogūnai 2 česnako skiltelės 500 g daržovių 1 lauro lapelis 1 gvazdikėlis šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių 1 kvapusis pipiras 1 šaukštelis prieskoninės druskos žalumynų
(čiobrelių, petražolių, gelsvių) 2 šauktai sviesto 2 šaukštai miltų 300 g šaldytų žaliųjų žirnelių 4 šaukštai grietinės.
Gaminimas: Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti kubeliais. Nuvalytas ir nuplautas daržoves supjaustyti mažais gabaliukais. Viską suberti į
puodą (su žaluminais ir prieskoniais) ir pavirti 1 l vandens. Nuovirą perkošti, o daržoves su šlakeliu skyščio pertrinti per sietelį ir vėl sukrėsti į nuovirą. Keptuvėje įkaitinti sviestą, pakepinti miltus, išmaišyti ir supilti nuovirą. Sriubą užvirinti ir pasūdyti. Žirnelius nulieti
šaltu vandeniu, suberti į sriubą ir virti ant silpnos ugnies, kol suminkštės. Prieš patiekiant sriubą pagardinti grietine ir prieskoniais.
|
|
|
|
|