Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 55-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 56-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 57-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 58-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 anties (2 kg) 100 g medaus 2 skiltelių česnako 1 v. š. kalendrų, maltų 1 a. š. kmynų 1 a. š. sojos padažo Druskos Pipirų Aitriosios
paprikos
Gaminimas: Į dubenį suberkite sausus prieskonius, įdekite medaus, įpilkite sojų padažo ir išmaišykite.
Antį nuplaukite, apipilkite paruoštu marinatu ir palikite parą pabūti. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą, nuolat
pašlakstydami marinatu. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 °C ir kepkite dar apie 30 minučių.
|
|
|
|
|