Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 59-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 60-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 61-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 62-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 anties (2 kg) 100 g medaus 2 skiltelių česnako 1 v. š. kalendrų, maltų 1 a. š. kmynų 1 a. š. sojos padažo Druskos Pipirų Aitriosios
paprikos
Gaminimas: Į dubenį suberkite sausus prieskonius, įdekite medaus, įpilkite sojų padažo ir išmaišykite.
Antį nuplaukite, apipilkite paruoštu marinatu ir palikite parą pabūti. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą, nuolat
pašlakstydami marinatu. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 °C ir kepkite dar apie 30 minučių.
|
|
|
|
|