Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žaros 17-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 18-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 19-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 2-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žaros 20-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 500-600 g kiaulienos faršo 2 kiaušiniai 100 g grietinėlės 300 g fermentinio sūrio 500 g sūdytų išmirkytų baravykų arba kitokių grybų 0,5 stiklinės saulėgrąžų 5 šaukštai
džiūvėsėlių paukštienos prieskonių aliejaus skardai patepti 1 svogūnas Padažui: 1 indelis majonezo 1 indelis krienų
Gaminimas: Nuneriame vištos odą, palikdami šlauneles ir sparnelius, ją įtriname paukštienos prieskoniais ir paliekame 2 val. Atskiriame
vištieną nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Likusią vištieną bei kiaulieną sumalame mėsmale. Į faršą įmaišome išplaktus kiaušinius, grietinėlę, suberiame kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį bei grybus, saulėgrąžas. Paskaniname paukštienos prieskoniais ir gerai išmaišome. Taip
paruošto faršo prikemšame vištą ir užsiuvame. Kepame 200 - 220° C temperatūroje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10 - 15 min. atvėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame. Puošiame sūdytų mirkytų baravykų kepurėlėmis, salotų lapais, saulėgrąžomis bei petražolių lapeliais. Patiekiame su majonezo ir
krienų padažu.
|
|
|
|
|