Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Igimta sirdies padeties anomalija,
Zodis, zodziu junginys, sakinys ar eilute, kuria galima skaityti is kaires i desine ir is desines i kaire,
Paauglystes amziaus faze, kurioje vyksta lytinis brendimas,
Franku valstybeje vyriausi karaliaus rumu valdytojai,
Dekoratyviniai apvadai: galionai, juosteles, virveles, ivairaus dydzio ir pavidalo kutai, spurgai ir kt. puosmenos, kuriomis apsiuvami liturginiai ir pasaulietiniai drabuziai, kariskos uniformos, patiesalai, portjeros ir kt.,
Tujų g., Kaušėnų k., Plungės r. sav.,
Tvenkinio g., Kaušėnų k., Plungės r. sav.,
Upelio g., Kaušėnų k., Plungės r. sav.,
Vijoklių g., Kaušėnų k., Plungės r. sav.,
Vyturio g., Kaušėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 500-600 g kiaulienos faršo 2 kiaušiniai 100 g grietinėlės 300 g fermentinio sūrio 500 g sūdytų išmirkytų baravykų arba kitokių grybų 0,5 stiklinės saulėgrąžų 5 šaukštai
džiūvėsėlių paukštienos prieskonių aliejaus skardai patepti 1 svogūnas Padažui: 1 indelis majonezo 1 indelis krienų
Gaminimas: Nuneriame vištos odą, palikdami šlauneles ir sparnelius, ją įtriname paukštienos prieskoniais ir paliekame 2 val. Atskiriame
vištieną nuo kaulų. Vištos krūtinėlę supjaustome kubeliais. Likusią vištieną bei kiaulieną sumalame mėsmale. Į faršą įmaišome išplaktus kiaušinius, grietinėlę, suberiame kubeliais supjaustytą fermentinį sūrį bei grybus, saulėgrąžas. Paskaniname paukštienos prieskoniais ir gerai išmaišome. Taip
paruošto faršo prikemšame vištą ir užsiuvame. Kepame 200 - 220° C temperatūroje apie 1,5 val. Iškepusią vištą 10 - 15 min. atvėsiname, suvyniojame į foliją ir paslegiame. Puošiame sūdytų mirkytų baravykų kepurėlėmis, salotų lapais, saulėgrąžomis bei petražolių lapeliais. Patiekiame su majonezo ir
krienų padažu.
|
|
|
|
|