Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
100 g koncervuotų žirnelių
300 g virto liežuvio
3 virti kiaušiniai
4 - 5 v. š. majonezo
druskos
smulkintų krapų


Gaminimas:
Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius, liežuvio gabaliukus ir majonezą. Viską išmaišome. Pridedam prieskonių, krapų, druskos ir gražiai išmiašom. Valgom su saldžia juoda duona. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g koncervuotų žirnelių
300 g virto liežuvio
3 virti kiaušiniai
4 - 5 šaukštai lieso majonezo
druska
smulkinti krapai
džiovintas daržovių mišinys ( vegetos)


Gaminimas:
Virtą ližuvį supjaustome kubeliais ir pakepiname. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius, liežuvio gabaliukus ir majonezą. Viską išmaišome. Pridedame prieskonių, krapų, druskos ir gražiai išmiašome. Valgome su saldžia juoda duona. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai