Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saldus patiekalai, vaisiai, uogos arba saldumynai, kuriais baigiami pietus,
Saldus, miltingas, egzotinis vaisius,
Saldzioji bulve,
Saldzios ziedu sultys,
Salia gyvenantis zmogus,
Vėjų g., Pašilės k., Skuodo r. sav.,
Vingio g., Pašilės k., Skuodo r. sav.,
Ąžuolo g., Rukų k., Skuodo r. sav.,
Jaunimo g., Rukų k., Skuodo r. sav.,
Mokyklos g., Rukų k., Skuodo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 batono, pjaustyto 250 g pievagrybių 1 paprikos (pusė raudonos, pusė geltonos) 1 raudonas svogūnas, mažas 3 v. š. krapų, smulkintų 3 skiltelių česnako, trinto Druskos,
pipirų Alyvuogių aliejaus
Gaminimas: Keptuvėjė įkaitinti aliejų ir sudėti smulkiai pjaustytą svogūną, paprikas. Po 5 minučių sudėti ir smulkiai pjaustytus grybus, pagardinti krapais, pridėti trinto česnako, druskos, pipirų ir dar kepti pora minučių. Keptą masę uždėti
ant skrudintų batono riekelių. Patiekti tiek karštą, tiek šaltą :)
|
|
|
|
|