Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Senųjų Viečiūnų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Vėjų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Verpėjų g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Žiogelių g., Viečiūnų k., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g medaus 150 g rudojo cukraus 100 g sviesto 500 g kvietinių miltų 1 šaukštelis kvapiųjų pipirų 1/2 šaukštelio cinamono žiupsnelis maltų gvazdikėlių žiupsnelis
kardamono, tarkuoto muskato ir anyžių 1 pakelis kepimo miltelių 1/4 šaukštelio druskos 2 kiaušiniai džiūvėsėlių 20 nuvalytų migdolų
Gaminimas: Medų, cukrų, sviestą ir 3 šaukštus vandens pašildyti, išmaišyti ir atvėsinti. Į miltus sumaišyti su kepimo milteliais
ir maltais prieskoniais. Į medaus masę įmušti kiaušinius ir maišant palaipsniui suberti miltus. Pailgą 35 cm ilgio kepimo formą ištepti riebalais ir apibarstyti džiūvėsėliais. Supilti tešlą. Viršų papuošti migdolais. Meduolis iškepęs, jei iš jo ištrauktas medinis smeigtukas yra sausas.
Iškepusį meduolj palikti formoje 30 minučių, kad atvėstų. Išimtą kepinį suvynioti į foliją. Valgyti po poros dienų. Kepti 50 minučių, 175 C orkaitėje.
|
|
|
|
|