Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kopūstas
1 morka
2 bulvės
0.5 poro
1 svogūnas
1 lauro lapas
2 kubeliai vištienos sultinio
Aliejus
5 juodieji pipirai
5 kvapieji pipirai


Gaminimas:
Pusę kopūsto supjaustome rupiau, bulves - kubeliais, susmulkiname smulkiai svogūną, sutarkuojame morką. Sudedame į puodą užpilame vandens iki daržovių viršaus. Užberiame svogūnus, lauro lapą, pipirus. Kai užverda, ugnį sumažiname iki mažiausios. Verdame 10 min. Pabaigoje sudedame vištienos sultinio kubelius. Sudedame pusę smulkinto juostelėmis poro, aliejų, galima saują svogūnų laiškų. Uždengiame ir duodame 10 - 15 min pastovėti. Sumaišome. Pagardiname grietine. Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
700 ml sultinio
400 g kopūstų
3 pomidorai
1 obuolys
1 v. š.sviesto
1 v. š. grietinės
1 v. š. kvietinių miltų
Cukrus, truputį
Druska, truputį
Juodieji pipirai, malti, truputį
Petražolės, truputį
Citrinos rūgštis, truputį


Gaminimas:
Supjaustyti kopūstai verdami sultinyje. Nuplikyti, nulupti ir sutrinti pomidorai sumaišomi su nuluptais susmulkintais obuoliais ir sudedami į sultinį. Sviestas ištirpinamas, sumaišomas su miltais ir supilamas į sriubą. Gardinama sukapotomis petražolėmis, prieskoniais, grietine.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai