Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemaičių g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Girininkų g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Tabolino g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Tado Kosciuškos g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 dideli svogūnai (kiekvienas po 230 g) 1 puodelis miltų 2 šaukšteliai provanso žolelių arba itališko žolelių mišinio (Provanso žolelių mišinys) 1 šaukštelis druskos 0,25 šaukštelio kajeno
pipirų 1 puodelis alaus 2 šaukštai Dijon garstyčių aliejaus kepimui
Gaminimas: Nulupkite svogūnus ir supjaustykite išilgai apie 1 cm storio juostelėmis; kurias padalinkite į žiedus. Vidutinio dydžio dubenyje sumaišykite miltus, žoleles ir prieskonius. Palaipsniui
maišydami supilkite alų; sudėkite garstyčias ir plakite tešlą iki ji taps vientisa. Įkaitinkite aliejų giliame keptuve. Panardinkite žiedus į tešlą, ištraukdami leiskite tešlai nutekėti. Kepkite svogūnų žiedus nedidelėmis porcijomis apie 3 minutes arba iki auksinės spalvos, retkarčiais
apversdami. Žiedus išimkite kiaurasamčiu ir leiskite aliejui nuvarvėti. Patiekite karštus.
|
|
|
|
|