Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jotvingių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jovaro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juditos Vaičiūnaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliaus Janonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juliaus Juzeliūno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 did. svogūnas aliejus kepimui
Apvoliojimui: 1/3 st. kukurūzų miltų; 1 a.š. druskos mėgstamų žolelių ar prieskonių
Tešlai: 0,5 st. kukurūzų miltų; 2 š. kvietinių
miltų; 0,5 a.š. druskos; 3/4 st. vandens Gaminimas: Svogūną supjaustome žiedais. Sumaišome apvoliojimui skirtus produktus. Į kitą indą beriame tešlos produktus ir po truputį maišydami pilame vandenį, kol gausime blynų tirštumo masę. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Svogūno žiedą
apvoliojame, tada dedame į tešlą, nuvarviname ir vėl apvoliojame. Kepame apie 1-2 min iš abiejų pusių arba gruzdintuvėje.
|
|
|
|
|