Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai:
1 did. svogūnas
aliejus kepimui

Apvoliojimui:
1/3 st. kukurūzų miltų;
1 a.š. druskos
mėgstamų žolelių ar prieskonių

Tešlai:
0,5 st. kukurūzų miltų;
2 š. kvietinių miltų;
0,5 a.š. druskos;
3/4 st. vandens
Gaminimas:
Svogūną supjaustome žiedais. Sumaišome apvoliojimui skirtus produktus. Į kitą indą beriame tešlos produktus ir po truputį maišydami pilame vandenį, kol gausime blynų tirštumo masę. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Svogūno žiedą apvoliojame, tada dedame į tešlą, nuvarviname ir vėl apvoliojame. Kepame apie 1-2 min iš abiejų pusių arba gruzdintuvėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai