Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg šaldytų grybų
1 galvutė česnako
prieskoniai: pipirai ir druska pagal skonį
3 šaukštai krakmolo
3 šaukštai majonezo
1 kiaušinis
1 pakelis talerių
aliejus kepimui


Gaminimas:
Grybus šiek tiek atlaidinti, kad nebūtų per daug vandens ir sumalti. Česnako galvute nulupti ir sutraiškyti. Visus ingridientus sudėti į grybų faršą ir išmaišyti.
Imti du talerius. Ant vieno dėti grybų faršo, kitu taleriu užkloti ir dėti į iškaitintus riebalus keptuvėje. Kepti kol taleriai įgaus rusvą atspalvį, o grybai išvirę, tad pakepti reikia tik, kol taleriai apskrus. Ir viskas. Labai skanūs, kol karšti, bet skanu valgyti ir šaltus.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai