Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
laiško,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vilniaus g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Vytauto g., Daugų m., Alytaus r. sav.,
Nečiuikų g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Pabalių g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Paliepkelio g., Punios k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šaldytų grybų 1 galvutė česnako prieskoniai: pipirai ir druska pagal skonį 3 šaukštai krakmolo 3 šaukštai majonezo 1 kiaušinis 1 pakelis talerių aliejus
kepimui
Gaminimas: Grybus šiek tiek atlaidinti, kad nebūtų per daug vandens ir sumalti. Česnako galvute nulupti ir sutraiškyti. Visus ingridientus sudėti į grybų faršą ir išmaišyti. Imti du talerius. Ant vieno dėti grybų faršo, kitu taleriu užkloti ir dėti į iškaitintus
riebalus keptuvėje. Kepti kol taleriai įgaus rusvą atspalvį, o grybai išvirę, tad pakepti reikia tik, kol taleriai apskrus. Ir viskas. Labai skanūs, kol karšti, bet skanu valgyti ir šaltus. Skanaus!
|
|
|
|
|