Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Giminių 1-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Giminių 2-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Giminių 3-asis aklg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Giminių skg., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Joninių g., Vosyliukų k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg šaldytų grybų 1 galvutė česnako prieskoniai: pipirai ir druska pagal skonį 3 šaukštai krakmolo 3 šaukštai majonezo 1 kiaušinis 1 pakelis talerių aliejus
kepimui
Gaminimas: Grybus šiek tiek atlaidinti, kad nebūtų per daug vandens ir sumalti. Česnako galvute nulupti ir sutraiškyti. Visus ingridientus sudėti į grybų faršą ir išmaišyti. Imti du talerius. Ant vieno dėti grybų faršo, kitu taleriu užkloti ir dėti į iškaitintus
riebalus keptuvėje. Kepti kol taleriai įgaus rusvą atspalvį, o grybai išvirę, tad pakepti reikia tik, kol taleriai apskrus. Ir viskas. Labai skanūs, kol karšti, bet skanu valgyti ir šaltus. Skanaus!
|
|
|
|
|