Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
cd trans,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
75% kalio nitrato, 15% anglies, 10% sieros,
Tuso arba rasalo pripildyta rasykle, vietoj plunksnos turinti minksta antgali is velitnio arba plastiko,
Kuriais metais buvo priimta fizikiniu dydziu sistema,
JAV prezidentas, kuris buvo atsakingas uz NASA sukurima, antrojo pasaulinio karo metu vadovaves? D-day" operacijai Normandijoje,
Vardas, kuriuo kinu filosofas Kung Fu Tzi mums yra labiau pazystamas,
Pakraščio g., Kariotiškių k., Trakų r. sav.,
Skaisčio g., Kariotiškių k., Trakų r. sav.,
Trakų g., Kariotiškių k., Trakų r. sav.,
Žalioji g., Kariotiškių k., Trakų r. sav.,
Žydiškių g., Kariotiškių k., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kepalas juodos formines duonos 400 g sviesto 250 g rūkyto kumpio 200 g fermentinio sūrio 2 skiltelės česnako 2 agurkai (Agurkas) 100 g petražolių 0,5 citrinos sultys 1
pomidoras (Pomidorai) druska juodieji pipirai baltieji pipirai
Gaminimas: Kumpio pertepimui: 200 g sviesto, 200-250 g rūkyto kumpio, truputis druskos, juodųjų pipirų. Sūrio pertepimui: 200 g sviesto, 200 g fermentinio sūrio, 2 skiltelės česnako, truputis baltųjų
pipirų. Žaliajam pertepimui: 100 g sviesto, 1 nedidelis agurkas, 100 g petražolių, 1/2 citrinos sultys, truputis druskos. Puošimui: 70-100 g sviesto, 1 pomidoras, 1 agurkas, petražolių. Duoną supjaustome į 6 lakštus (5-7 mm storio). Ruošdami pertepimus, visus jiems skirtus
produktus permalame mėsmale ir gerai išmaišome. Šiomis masėmis pertepame duonos sluoksnius. Tortą suvyniojame į maistinę plėvelę ir nakčiai paslegiame. Vėliau 1 val. palaikome šaltai. Prieš patiekdami, šonus ir viršų aptepame išsuktu sviestu. Puošiame pomidorų skiltelėmis,
petražolėmis ir agurko griežinėliais.
|
|
|
|
|