Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai Jums prireiks :
250 g sviesto,
1 kiaušinis,
150 g. cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
miltų (apie dvi stiklines,kad būtų minkšta masė).
Kremui:
15 g. želatinos,
175 g. cukraus,
100 g. vandens,
140 g. kiaušinių baltymų,
5 g. citrinų rūgšties,
100 g. sviesto,
190 g. kondensuoto pieno su cukrumi,
20 g. kakavos
persikų arba kitokio džemo pertepti.


Gaminimas:
Sviestą ištrinti su cukrumi ir kiaušiniu. Sudėti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išminkyti, iškloti į formą ir kepti apie dvidešimt minučių 175 laipsnių orkaitėj.
Gaminame kremą: baltymus išplakam, o per tą laiką vandenį kaitinam su cukrumi, kol pradės kilti burbuliukai. Į išplaktus baltymus siaura srovele supilam sirupą ir plakam toliau. Įdedam citrinų rūgšties ir vėl plakam. Tirpintą sviestą, kakavą ir sutirštintą pieną išmaišom atskiram dubenyje. Gautą masę sumaišome su pravėsusiais baltymais. Galų gale supilam išbrinkintą ir ištirpintą želatiną, viską gerai išmaišom. Uogienę sumaišom su trupučiu cinamono, ir tepam ant pravėsusio pado. Kremą supilam ant uogiene aptepto pado ir pastatome keletui valandų šaltai, kad sustingtų. Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai