Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 v. š. rapsų aliejaus
1 kg nugarinės, supjaustytos gabaliukais
2 svogūnų, supjaustytų
3 skiltelių česnakų, smulkintų
1 - 2 SANTA MARIA cinamono lazdelių
3 SANTA MARIA laurų lapų
3 v. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų miltelių
1 a.  š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių
2 v. š. rudojo cukraus
2 - 3 SANTA MARIA gvazdikėlių
1 butelio (330 ml) alaus arba porterio
500 ml vištienos arba jautienos sultinio
Druskos ir pipirų
Garnyrui:
2 pomidorų, be sėklų, supjaustytų
0,5  ryšulėlio šviežių kalendrų, rupiai pasmulkintų
200 g grietinės
1 (400 g) skardinė raudonųjų pupelių
1 pakelio  SANTA MARIA TEX MEX tortilijų


Gaminimas:
Ketaus keptuvėje įkaitinę aliejų, apskrudinkite mėsą, vis pavartydami, kad mėsa tolygiai paruduotų.
Išimkite mėsą ir pakepkite svogūnus ir česnakus. Vėl sudėkite mėsą į keptuvę ir įdėkite prieskonių, įpilkite sultinio ir alaus. Uždengę dangčiu, ant silpnos ugnies patroškinkite bent dvi valandas. Tada pamaišykite – įsitikinkite, ar skystis neišgaravo ir ar mėsa neprisvilo prie dugno. Jei reikia, įpilkite truputį
vandens. Iš pomidorų išimkite sėklas ir juos supjaustykite, taip pat susmulkinkite kalendras ir nuplaukite pupeles.
Garnyro produktus sudėkite į atskirą dubenėlį. Patiekalas bus paruoštas mėsai suminkštėjus tiek, kad skaidulos lengvai plyš. Šaukštu suplėšykite mėsą. Pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais.
Dėkite troškinį ir garnyrą ant stalo ir patiekite su tortilijomis arba ryžiais.
 
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai