Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
150 g miltų
1/2 šaukštelio druskos
80 g sviesto
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
200 g salierų
400 g morkų
100 g bulvių
2 v. š. miltų
0,5 l mėsos sultinio
500 g rūkytos mėsos
1 poras
druskos, juodųjų pipirų


Gaminimas:
Iš miltų, druskos, taukų ir 3 šaukštų šalto vandens užminkyti tešlą. 30 minučių palaikyti ją šaldytuve, paskui iškočioti.
Nulupti svogūnus, česnaką. Salierą, morkas, bulves, česnaką, svogūnus supjaustyti kubeliais ir 10 minučių troškinti su sviestu.
Viską apibarstyti miltais, supilti sultinį ir 8 minutes virti ant vidutinės ugnies. Rūkytą mėsą supjaustyti kubeliais, porą - griežinėliais.
Rūkytos mėsos kubelius ir poro griežinėlius suberti į troškintas daržoves. Pagardinti pagal skonį ir užvirinti. Viską sukrėsti į karščiui atsparų indą ir uždengti  tešlos sluoksniu. Iš likusios tešlos išpjauti plonus ornamentus ir jais papuošti tešlą. Tešlos viduryje išpjauti skylutę, kad troškinys galėtų garuoti. Iškepti orkaitėje 180 laipsnių apie 45 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai