Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kraštų g., Skrebiškių k., Biržų r. sav.,
Liepų g., Skrebiškių k., Biržų r. sav.,
Senoji g., Skrebiškių k., Biržų r. sav.,
Aušros g., Smilgių k., Biržų r. sav.,
Bažnyčios g., Smilgių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 120 g tigrinių krevečių, 2 česnako skiltelės, 1 raudona aitrioji paprika, kiniškų prieskonių, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, 1 laimo sulčių, maltų juodųjų
pipirų, druskos.
Gaminimas: Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome taip pat. Plokščiame nemetaliniame inde sumaišome česnaką, aitriąją papriką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir laimo sultis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Sudedame
krevetes. Sumaišome ir pridengę marinuojame šaldytuve apie valandą. 8 medinius iešmelius mirkome šaltame vandenyje 20 minučių. Ant kiekvieno iešmelio susmeigiame po 4 krevetes. Kepame karščiausiu režimu įkaitintame grilyje po 2-3 minutes iš abiejų pusių, pašlakstydami marinatu. Iškylų
patiekalas paruoštas!
|
|
|
|
|