Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 12-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5 vienetai tilapijos filė 300 ml natūralaus jogurto 2 kiviai 4 dideli pievagrybiai 1 šaukštelis citrinos sulčių Santa Maria druskos, pipirų ir kitų prieskonių (pagal
skonį)
Gaminimas: Labai smulkiai supjaustome kivi vaisius ir grybus. Į jogurtą įmaišome kivi, pievagrybius, citrinos sultis ir prieskonius. Žuvies filė sudedame į kepimo skardą ir užpilame padažu. Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 30-40 minučių.
|
|
|
|
|