Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
jautienos gabalėlio
taukų
svogūnų
česnakų
kmynų
pomidorų tyrės arba padažo
bulvių


Gaminimas:
Jautieną supjaustyti kvadrateliais, pakepinti su taukais, kai gražiai apkeps padruskinti, apibarstyti smulkiai supjaustytais svogūnais, išspausti čenakus, suberti kmynus, užpylti pomidorų tyrę ir verdančiu vandeniu, patroškinti kol mėsa suminkštės. Po pusvalandžio sudėti supjaustytas kvadrateliais bulvės, užpilti vandens, kad apsemtų, įdėti dar pomidorų tyrės, patroškinti. Troškinukas patogus tuo, kad galima jo pagaminti daugiau, užšaldyti troškintą mėsą, o prieš gaminimą tiesiog sudėti bulvės, pomidorų tyrę ir patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai