Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 6 nedideli moliūgai 3 indeliai konservuoto vištienos sultinio 0,75 šaukštelio malto imbiero 0,75 šaukštelio druskos 0,25 šaukštelio pipirų 0,125 šaukštelio malto cinamono 1,5 puodelio
liesos grietinėlės 0,75 puodelio grietinės (nebūtina)
Gaminimas: Perpjaukite moliūgus pusiau ir išimkite sėklas. Sudėkite puseles nupjautomis pusėmis žemyn į kepimo skardą. Kepkite 180C orkaitėje 30 minučių. Apverskite. Kepkite uždengtus 20-25 minutes arba kol moliūgai bus
minkšti.
Šaukštu iškabliuokite minkštimą iš moliūgų, žieveles išmeskite. Sudėkite moliūgų minkštimą į virtuvinio kombaino indą. Uždenkite ir smulkinkite iki vientisos masės, įpildami truputį vištienos sultinio, jei mišinys per tirštas.
Supilkite moliūgų piurė ir likusį vištienos
sultinį į didelį puodą. Sudėkite imbierą, druską, pipirus ir cinamoną. Užvirkite. Sumažinkite ugnį ir supilkite grietinėlę. Įkaitinkite, bet neužvirkite. Jei norite, papuoškite kiekvieną porciją grietine ir šviežiais čiobrelio lapeliais.
|
|
|
|
|