Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitinis pagrindas
8 kiaušiniai
300 ml cukraus
100 ml bulvių krakmolo
2 a. š. kepimo miltelių
200 ml miltų
Sirupas
50 ml apelsinų sulčių
50 ml konjako (Sūnelio gimtadieniui dariau du torčiukus todėl į tą, kuris buvo skirtas vaikams konjako nepyliau)
50 ml kavos
Sūrio masė
4 kiaušiniai
400 ml cukraus
400 ml riebios grietinėlės
500 g sūrio (mascarpone)
Papuošimas
500 -600 g šviežių braškių
ir du pakeliai, (pirktiniai būna parduotuvėse) kremui daryti vanilinis bei šokoladinis


Gaminimas:
Išplakti kiaušinius su cukrumi. Persijoti į tešlą krakmolą, miltus ir kepimo miltelius.
Iškloti torto formą kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti 8 min. iki 225C įkaitintoje orkaitėje.
Išimti biskvitą, padėti ant cukrumi pabarstyto popieriaus ir pridengti
Paruošti sūrio masę: išplakti sūrį su kiaušiniais ir cukrumi. Išplakti grietinėlę ir įmaišyti į sūrio masę.
Biskvitą perpjauti į tris lygias dalis, pirmą dalį sulaistyti sirupu, dėti pusę paruoštos sūrio mases, paskui dėti antrą biskvito dalį ir viską padaryt taip pat, trečia dalimi uždengiame tortą ir puošiame paruostu kremu, konditerinio švirkšto pagalbą bei papuošiame braškėmis.
Padėti tortą kelioms valandoms į šaldytuvą.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai