Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitas:
3  kiaušiniai
30 g miltų
30 g krakmolo
50 g cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
Įdaras:
500 g "Mascarpone"
1 indelis grietinėlės
100 g cukraus
2 pakeliai kokoso drožlių
1 pak. Želatinos
100 g Braškių
Kepimo skardai ištepti:
15 g margarino VILNIUS kepiniams


Gaminimas:
Orkaitę įkaitinti iki 175 laipsnių.
Iš nurodytų produktų išplakti tešlą, supilti į tortinę skardą, išteptą margarinu, ir pašauti į orkaitę 10 minučių. Patikrinti su mediniu krapštuku ar iškepė.
Želatiną užmerkti, kai išbrinks, tada ją ištirpinti, palikti atvėsti. "Mascarpone" išplakti su grietinėle, cukrumi ir plona srovele supilti atvėsusią želatiną.
Braškes sutrinti su blenderiu ir sudėti kremo masę, viską gerai išmaišyti ir padėti šiek tiek sustingti į šaldytuvą.
Iškepusį biskvitą atvėsinti ir padalinti į dvi dalis. Sutepti su sustingusiu kremu. Apiberti su kokoso drožlėmis (jei norite galite nuspalvinti kokoso drožles su valgomais dažais ar tiesiog nusipirkti jau spalvotų).
Viršų puošiame pagal savo fantaziją. Aš dariau iš pastilažo gerberas, todėl ir pavadinau savo tortuką "Gerbera".
Tiesiog pasakiško skonio ir grožio gavosi tortas.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai