Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
4 kiaušiniai
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
100 g miltų
50 g kukurūzų miltų
9 g kepimo miltelių
20 g kakavos
1 žiupsnelis druskos
Kremui:
1 pakelis vanilinio pudingo
45 g cukraus
0,5 l pieno
125 g margarino VILNIUS kepiniams
200 g graikinių riešutų
100 g lazdyno riešutų
1 žiupsnelis druskos
Glajui:
100 g pieninio šokolado
100 g pusiau saldaus šokolado
20 g margarino VILNIUS kepiniams
Papuošimui:
20 graikinių riešutų


Gaminimas:
Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite iki putų. Berkite druską, cukrų, 5 šaukštus vandens ir viską išmaišykite Sudėkite trynius ir vėl išmaišykite. Tarpusavyje sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą. Šį mišinį pilkite į tešlą ir išmaišykite. Pilkite į kepimo formą išteptą riebalais. Kepkite 150 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Iškepusį atvėsinkite.
Sumaišykite margariną kartu su pudingo milteliais 45 gramais cukraus, druska ir pienu. Viską gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus ir vėl išmaišome.
Biskvitą padaliname į keletą dalių, jas pertepame su kremu ir tada ruošiamės glajų. Šokoladus susmulkinkite ir dėkite į išlydytą karštą margariną, jei reikia, dar pakaitinkite, kad gautumėte vientisą masę.
Glajumi apipilkite tortą, papuoškite graikiniais riešutais ir dėkite į šaldytuvą sustengti. Laikyti nemažiau kaip dvi valandas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai