Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g sviesto
100 ml kondensuoto pieno
500 g varškės
250 ml pieno
1,5 citrinos
3 pakeliai sausainių "selga"
100 g marmeladinių persiko skonio saldainių
100 g marmeladinių aviečių skonio saldainių
 
Papuošimui:
100 g džiovintų vaisių mišinio su spanguolėmis
100 g juodo šokolado masės


Gaminimas:
Sviestą ištirpinti ir sumaišyti su kondensuotu pienu. Įmaišyti varškę, pieną, citrinos išspaustas sultis.
Sulaužyti sausainius ("Selga").
Apvalią formą iškloti maistine plėvele, sukrėsti dalį sausainių masės ant viršaus sudėti aviečių skonio marmeladinius saldainius, uždėti dar varškės masės, griažiai išlyginti ir sudėti persiko skonio marmeladinių saldainių, ir sukrėsti visą likusią masę, tolygiai sulyginti ir padėti į šaldytuvą 3 - 4 valandom.
Viršų papuošti pusė torto džiovintais vaisiais, kitą pusę šokolado mase: 1 šaukštas medaus + 100 g juodo konditerinio šokolado, kaitinti ant garų, kol ištirps ir ant sienelių nelips, vis maišant, kol sušoks į kamuoliuką, tada sukrėsti į maistinę plėvelę ir palaikyti saldytuve pora valandų ir tada iškočioti plonai plonai, ir uždengti puse torto.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai