Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kopijavimo irenginio detale, judinanti iranki, kuris ruosinyje ispjauna numatyta pavirsiaus profili,
Nedidelis kataliku ir anglikonu kulto pastatas, savarankiskas arba sujungtas su kitu didesniu pastatu (paprastai baznycia) ,
Nedideli kultiniai memorialiniai statiniai, statomi pakelese, prie sankryzu, sodybu, kapinese,
Susmulkintas ir isdziovintas kokoso palmes riesutu endospermas,
Gyvunai, mintantys kitu gyvunu ismatomis,
Mechanizatorių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Medžiotojų g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Meldų g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Mokyklos g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Naujoji g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešla: 700 g miltų 4 šaukštai grietinės 500 g sviesto žiupsnelis druskos 2 kiaušiniai
Kremas: 500 g sviesto 120 g miltų 300 g cukraus 1 stiklinė pieno 2
kiaušinio tryniai pusė citrinos 2 šaukštai vanilinio cukraus Aviečių ar kitos uogienės 4 šaukštai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų išminkyti, tiksliai kapoti tešlą, kol tešloje neliks sausų miltų. Po to padalinti tešlą į keturias dalis ir kočioti papločius. Tešlą
įdėti į vandeniu sudrėkintą skardą, išbadyti šakute ir kepti 175 0C temperatūroje. Papločius kepti kiekvieną atskirai ant kepimo popieriaus. Kremui skirtą sviestą puodelyje užvirinti, supilti miltus ir pakaitinti, kol jie pagels. Atskirai užvirinti pieną su cukrumi, supilti į sviestą su miltais,
smarkiai maišant dar kiek pakaitinti ir nukelti nuo ugnies, mediniu šaukštu sukant masę. Atšaldyti, po to įmušti kiaušinio trynius ir sukti, sudėti vanilinį cukrų, pilti citrinos sultis. Kremu pertepti atvėsusius tris papločius. Vieną paplotį pertepti aviečių uogiene. Papločius dėti vieną ant
kito, šiek tiek paspaudžiant. Viršutinis sluoksnis turi būti su kremu. Taip pat kremu aptepti torto šonus. Puošti galima labai įvairiai. Aš puošiau lietuviškų sausainių trupiniais ir spalvotomis kokoso drožlėmis. Tortą laikyti bent kelias valandas šaldytuve. Skanaus :)
|
|
|
|
|