Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Materialiuju atsargu, reikalingu gamybai ir skirtu perparduoti, ivertinimo metodas, kai prekes, pirktos anksciausiai, pirmiausia parduodamos,
Materialus verslu sukurtas produktas,
Matymo trikdymas, kai per stipri sviesa dirgina akis,
Matmuo, dydis, turis erdveje,
Matoma erdve virs zemes,
Druskininkų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dubysos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dusetų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dvaro g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dzūkų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 5 dideli kiaušiniai 230 g cukraus 1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos 65 g aliejaus 230 g miltų 20 g kepimo miltelių
Kremui: 1
indelis kondensuoto pieno 180 g sviesto 450 g grietinėlės 50 g kokoso drožlių 2 pakeliai grietinėlės standiklio 1 pakelis smulkintų migdolų Biskvitų sulaistymui: 200 g vandens 2 citrinos 2 arbatiniai šaukšteliai
cukraus
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanile, kol masė padidės tris kartus ir pabals. Supilti aliejų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir plakti iki vientisos gražios masės. Gautą tešlą padalinti į 3 dalis (apie 2 samčiai vienai porcijai),
pilti į 26 cm skersmens apvalią kepimo formą ir kepti 3 atskirus torto lakštus, 190 laipsnių orkaitėje apie 15 min. Kremas: į grietinėlę suberti standiklį ir plakti iki standumo, palikti šaldytuve. Kambario temperatūros sviestą (arba margariną) išsukti su kondensuotu pienu, suberti kokosų
drožles ir pakepintus smulkintus migdolus. Viską išmaišyti, padėti pusvalandžiui į šaldytuvą. Į atvėsusią margarino masę sukrėsti grietinėlę, dar kartą viską išmaišyti. Biskvitų sulaistymui: išspausti citrinų sultis, įpilti vandens, 2 a. šaukštelius cukraus. Torto surinkimas: pirmasis į tortinę
dedasi biskvitas, jis sulaistomas citrinos užpilu, tepamas kremas ir toliau viskas kartojasi. Viršus ir šonai aptepami kremu, pabarstome kokoso drožlėmis, puošiame pagal fantaziją:) Dedame į šaldytuvą mažiausiai 5 valandoms. Skanaus!
|
|
|
|
|