Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kerpių g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Lauko g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Lenktoji g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
M. Koperniko g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Mažoji g., Galgių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 kiaušiniai 175 g cukraus 1 pakelis vanilinio cukraus 50 g miltų 50 g grikių miltų 50 g krakmolo 50 g smulkintų migdolų 2 šaukšteliai kepimo miltelių 600 g grietinėlės 4
šaukštai miltinio cukraus 500 g trešnių
Gaminimas: Trynius, atskirtus nuo baltymų išsukti iki purumo su 4 šaukštais šilto vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Gerai išmaišyti miltus, krakmolą, grikių miltus, riešutus, kepimo miltelius ir suberti ant trynių masės. Baltymus
išplakti iki standžių putų ir sudėti į masę, atsargiai išmaišyti. Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir, supylus masę, kepti 15-30 min. 175° C temperatūros orkaitėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 dalis. Kremui grietinėlę išplakti su standinimo milteliais ir miltiniu cukrumi. Į
kremą įmaišyti trešnių be kauliukų. Torto viršų aptepti grietinėle ir papuošti uogomis.
|
|
|
|
|