Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kiaušiniai
175 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
50 g miltų
50 g grikių miltų
50 g krakmolo
50 g smulkintų migdolų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
600 g grietinėlės
4 šaukštai miltinio cukraus
500 g trešnių

Gaminimas:
Trynius, atskirtus nuo baltymų išsukti iki purumo su 4 šaukštais šilto vandens, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Gerai išmaišyti miltus, krakmolą, grikių miltus, riešutus, kepimo miltelius ir suberti ant trynių masės.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į masę, atsargiai išmaišyti.
Tortinę iškloti sviestiniu popieriumi ir, supylus masę, kepti 15-30 min. 175° C temperatūros orkaitėje.
Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 dalis.
Kremui grietinėlę išplakti su standinimo milteliais ir miltiniu cukrumi. Į kremą įmaišyti trešnių be kauliukų. Torto viršų aptepti grietinėle ir papuošti uogomis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai