Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 125 g kvietinių miltų Druska 80 g sviesto 1 š cukraus 4 kiaušiniai 2 š krakmolo 1 a.š kepimo miltelių Indelis konservuotų persikų Užpilui: 200g. vyšnių 2,5 šaukšto krakmolo 60g cukraus 200ml vandens Gaminimas: Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu, cukrumi bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į dubenėlį ir truputi ataušinti. Kiaušinius išplakti ir po truputį įmaišyti į tešlą. Kiaušinių dėti tiek, kad tešla imtų blizgėti. Orkaitę įkaitinti iki 200-220 laipsnių temperatūros. Į ataušusią tešlą įmaišyti kepimo miltelius. Ant riebalais išteptos torto formos dugno užtepti 1/3 tešlos. Kepti 20-30min. Per pirmąsias 15 minučių neatidarinėti orkaitės durelių. Tešlos sluoksnį ataušinti.Iš likusios tešlos padaryti mažo dydžio kūgelius ir kepti 20-30min. (papuošti torto viršų). Į puodą sudėti užpilui skirtus produktus ir užvirinti, nuolat maišant. Ant atšalusio torto pagrindo dėti vyšnių užpilą ir, pamirkant apatinę pyragėlių dalį,  „priklijuoti“ ant pagindo. Puošti konservuotų persikų riekelėmis. Nekaloringas ir labai skanus tortas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai