Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Kukucio balades" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkinio "Pavasario balsai", poemu "Jaunoji Lietuva", "Raseiniu Magde", "Musu vargai", dramu "Kestucio mirtis", "Vytautas pas kryziuocius", "Didysis Vytautas - Karalius" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Baltosios dienos", "Amzinas zydas", "Krintancios zvaigzdes", "Zenklai ir stebuklai", "Saukiu as tauta", "Per pasauli keliauja zmogus", "Tarp zemes ir dangaus" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Per pasauli keliauja zmogus", "Didzioji kryzkele" autorius,
Lietuviu poetas, eilerasciu rinkiniu "Raudoni sermuksniai", "Vejas rugiuos", "Varpo kelimas", "Po tylinciom zvaigzdem", "Lapkricio medis", "Tamsus buvo ziedai", "Trecias brolis", "Tamsos varpai, sviesos varpai" autorius,
Liepų g., Mažųjų Rūšupių k., Skuodo r. sav.,
Miško g., Mažųjų Rūšupių k., Skuodo r. sav.,
Mokyklos g., Mažųjų Rūšupių k., Skuodo r. sav.,
Pievų g., Mažųjų Rūšupių k., Skuodo r. sav.,
Skuodo g., Mažųjų Rūšupių k., Skuodo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitui: 5 kiaušiniai 200 g cukraus 100 g miltų 80 g krakmolo 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Pasiruošiame kavos sirupą laistymui: 400 ml karšto vandens 4
šaukšteliai tirpios kavos 4 šaukšteliai cukraus Kremui: 450 ml grietinėlės (naudojau žemaitijos pieno) 350 g maskarpone sūrio 100 ml cukraus pudros
Gaminimas: Kiaušinius su cukrumi išsukti iki baltų putų, atskirame dubenyje persijoti kelis kart sausus produktus
ir įmaišyti juos į kiaušinių masę, lengvai permaišyti ir supylus į kepimo formą kepti įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 min. Iškepusį biskvitą gerai atvėsinti. Atvėsusį biskvitą pjauname per pusę. Šaltą grietinėlę išplakame su cukraus pudrą, vėliau įmaišome maskarponės
sūrį. Imame vieną biskvito puselę, ją gausiai sulaistome ir tepame pusę kremo. Uždengiame likusią gausiai sulaistytą puselę ir visą gautą torčiuką aptepame likusiu kremu. Statome į šaldytuvą kelioms valandoms.
|
|
|
|
|