Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Biskvitui:
4 kiaušinių
120 g cukraus
30 g miltų
30 g kakavos miltelių
Kremui:
160 g sūrio, maskarponės
60 g kondensuoto pieno
150 g šokolado
 


Gaminimas:
Orkaitę įkaitiname iki 210°C temp. 2 kiaušinius, 2 trynius suplakti kartu su 100 g cukraus iki purumo, masė turi padidėti 2-3 kartus. Persijoti miltus ir kakavą, viską atsargiai sumaišyti. Likusius 2 baltymus suplakti su likusiu  cukrumi (t.y.- 20g) iki standžios mases, sudėti i tešlą ir atsargiai sumaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilame I formą ir kepame 10 - 12 min. Iškeptą biskvitą atvėsinti.
Kremui suplakame msūrį su sutirštintu pienu iki vientisos mases. Biskvitą perpjauname išilgai. Vieną pusę sutepame kremu ir uždengiame su kita biskvito puse. Padedam į šaldytuvą 30 min.
Karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą, išimame tortą iš šaldytuvo ir apipilame jį ištirpintu šokoladu. Padedam vėl į šaldytuvą, kol šokoladas sustings. Skonis nesiskiria nuo parduotuveje pirktų  "Kinder Deliz" skanėsto – tik viskas ekologiška ir pigau. 
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai