Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kuriai priklauso Gvadelupes salos,
Salis, kuriai priklauso Ibizos sala,
Salis, kuriai priklauso Kuko salos,
Salis, kuriai priklauso Velyku sala,
Salis, kurioje "gime" opera,
Skardupio g., Užsienių k., Šakių r. sav.,
Vakarės g., Užsienių k., Šakių r. sav.,
Jotijos g., Valenčiūnų k., Šakių r. sav.,
Kelio g., Valenčiūnų k., Šakių r. sav.,
Liepų g., Valenčiūnų k., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g maltos mėsos druskos 1 šaukštas susmulkintos petražolės maltų pipirų 1 riekė rupios duonos sviestas 1 kiaušinio trynys
Gaminimas: Malta mėsa pagal skonį sumaišoma
su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais. Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į
įkaitusį grilį ant grotelių. Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis. Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.
|
|
|
|
|