Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltijos karine juru eskadra,
Kompozitorius, dirigentas, simfonines poemos? Nemunas", operos, kantatu, dainu kurejas,
Skotu rasytojas, parases? Traukiniu zymejima",
Elektrine, vercianti saules spinduliavimo energija elektros energija,
Pasikartojantys galvos (dazniausiai 1 puses) skausmo priepuoliai,
Ilginiškių g., Ketvergių k., Klaipėdos r. sav.,
Kalvių g., Ketvergių k., Klaipėdos r. sav.,
Ketvergo g., Ketvergių k., Klaipėdos r. sav.,
Klaipėdos g., Ketvergių k., Klaipėdos r. sav.,
Laisvės g., Ketvergių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g maltos mėsos druskos 1 šaukštas susmulkintos petražolės maltų pipirų 1 riekė rupios duonos sviestas 1 kiaušinio trynys
Gaminimas: Malta mėsa pagal skonį sumaišoma
su druska, susmulkinta petražole, smulkiai supjaustytais svogūnais ir rupiai sumaltais pipirais. Pakepinta riekė sočios rupios duonos plonai aptepama sviestu, ant jos uždedama žalios mėsos masė, šakute išplojama, viduryje įspaudžiamas nedidelis įdubimas, į jį sumušamas trynys ir duona dedama į
įkaitusį grilį ant grotelių. Po 2-3 minučių patiekalas turi būti gatavas. Tiekiama medinėje lėkštėje su morkų salotomis. Tai sotus sumuštinis. Šalia turėtų stovėti alaus bokalas.
|
|
|
|
|